VIP Laser

Bij VIP Laser ben je uniek en versterken we je individualiteit en je attitude. We geven je je zelfvertrouwen terug, want volgens VIP Laser is zelfvertrouwen de essentie van schoonheid. We snappen dat je je mooi wilt voelen en ook je natuurlijke en unieke look wilt houden. Uniek zijn, dat is jouw kracht. In de drukte van het hedendaagse leven kan het gebeuren dat je aan jezelf voorbijloopt en je onzekerheid wordt gevoed. Het is belangrijk af en toe een stapje terug te nemen en jezelf een ‘zorg-voor-jezelf’ moment te gunnen. Wij geloven in de kracht van permanente schoonheid en staan klaar om jouw eigen schoonheid te versterken. Bij VIP Laser kijken we naar jou en wat jouw wensen en behoeftes zijn. Na de passende behandeling straalt jouw uiterlijk net zo als je je van binnen voelt.

Voel je je van binnen en van buiten mooi, dan krijgt je zelfvertrouwen een boost. Wanneer je vol zelfvertrouwen door het leven gaat, maak je impact op de kwaliteit van je eigen leven en het leven van de mensen om je heen. Wij noemen dat “Beauty with Attitude.” Er is niks mis met eigenheid, rauwe schoonheid en rafelrandjes. Schoonheid ontstaat van binnenuit en wordt versterkt aan de buitenkant.

“Je hoeft je niet ongemakkelijk te voelen over datgene waar je wat aan kunt doen.”

Wij werken aan een wereld waarin niemand zich onzeker te voelen over uiterlijke schoonheid. We snappen dat schoonheid van binnenuit komt, maar we weten ook dat dit aan de buitenkant versterkt wordt. Wanneer je schoonheid van binnen en van buiten in balans is, krijgt je zelfvertrouwen een boost. En wanneer je vol zelfvertrouwen door het leven gaat, maak je impact op de kwaliteit van je eigen leven en het leven van de mensen om je heen. Wij noemen dat beauty with attitude. Er is niks mis met eigenheid, rauwe schoonheid en rafelrandjes. Je hoeft je alleen niet ongemakkelijk of onzeker te voelen over dat waar je wat aan kunt doen.

Het team van VIP Laser bestaat naast Mariska de Jong uit vier cosmetics Artists Sabrina, Robin, Janine en Lonneke. Zij zijn gespecialiseerd in huidverbetering, hand- & nagelverzorging, wimperstyling, permanente make-up en dermatografie (medische tatoeage, wellness- en bodytreatments, visagie en hairstyling.

Bij VIP Laser ben je verzekerd van een professioneel resultaat met een impact van flinke dosis zelfverzekerdheid.

VIP Laser is er ook voor je tijdens de mooiste dag van je leven, je trouwdag. We kunnen zowel het bruidskapsel als de bruidsmake-up verzorgen tijdens je trouwdag. Voor make-up heb je de keuze uit een bridal arrangement in onze salon of een bridal royal arrangement op locatie in Breda. Tegen meerkosten komen we ook buiten Breda. Mariska verzorgt tijdens je trouwdag zowel je make-up als het bruidskapsel.

Tijdens een intake gesprek inventariseren we je wensen. Nederlands Kampioen visagie en award winning haarstyliste Mariska de Jong geeft je advies en tips en probeert een aantal proefkapsels tijdens de try-out in onze beautysalon. Ook wat betreft bruidsmake-up zal ze een aantal voorbeelden laten zien zodat we tot een resultaat komen waar jij blij mee bent. Voor je bruidskapsel heb je ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van trenzen van haar die voor die dag bevestigd worden en meer volume of juist een langer kapsel creëren. Ook voor bruidsmeisjes en andere bruidsgasten!

Je vindt VIP Laser in het centrum van Breda. Loop gerust bij ons binnen om een afspraak te maken of neem telefonisch, via e-mail of met behulp van ons CONTACTFORMULIER contact met ons op om een afspraak te maken of antwoord te krijgen op je vragen. We staan voor je klaar.

Je kunt gratis parkeren net over de brug Academiesingel/ Tramsingel (ongeveer 3 minuten wandelen). In parkeergarage “De Prins” of op de parkeerplaatsen aan de Middellaan kun je parkeren tegen betaling. Hou er rekening mee dat je hier maximaal 90 minuten kunt parkeren. (niet verlengbaar)

Jouw huid, onze passie

Behandelkamers

Lorem Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam,

Schoonheid vanuit drie verschillende invalshoeken

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.